söndag 21 november 2010

Nu har jag också kommit ut...

Ut på Facebook vill säga. Som sista medlem i familjen Bengtson har jag börjat använda fb. Familjen har länge pikat mig för att jag envisats med att inte använda det konto som jag faktiskt la upp förra året. Vändningen kom när resten av Informus ville jag skulle gilla vår nya fanpage och sen raskt ångrade sig när de såg att jag inte ens hade en profilbild! Valet stod mellan att sluta gilla eller att lägga upp en bild.

Att ogilla Informus kändes ju inte bra, så det blev till att lägga in en bild. Och plötsligt började vänförfrågningarna dyka upp. Sen var snöbollen i rullning och jag måste erkänna att det är lite spännande att logga in och läsa om vad som händer.

Än så länge har jag bara 15 vänner, men det blir säkert fler nu när jag har "kommit ut". Helt klart är i alla fall att vi på Informus ska använda Facebook som en kanal ut till marknaden.

/Mikael

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi tar gärna emot alla synpunkter, frågor, ris, ros och kommentarer som vi kan få! Välkommen att skriva till oss.