onsdag 6 oktober 2010

Gå på mässa med två kassar

Informus har varit på mässa igen. Den här gången var det KonferensExpo i Malmö. Mikael och jag passade också på att ta en dag extra innan mässan till att åka och besöka några kunder. Bl a åkte vi ut till Skanör-Falsterbo där vi inte varit tidigare. Fantastiskt fint med flera trevliga ställen som t ex Skanörs Gästgifvaregård och Norregård. Och i Trelleborg besökte vi ett annat fint hotell, Duxiana. Det är alltid roligt att se hotellen ”live” när man har möjlighet.

Sen var det dags för mässa. KonferensExpo är inte så stor men alltid väldigt trevlig. Mässor där hotell och konferensanläggningar ställer ut är alltid trevliga. Det är full fart och alla är glada och vänliga och jobbar aktivt för att få kontakt med besökarna. Jag har sett skräckexempel ibland på andra mässor där personalen sitter inne i montern och pratar med varandra, talar i telefon, äter mat osv. Jag såg t o m en kille som sov i sin monter en gång. Nej, det är inte vår stil. Besökarna tar av sin tid för att gå på mässa och det är viktigt då för oss utställare att göra mässan värd för dem att gå på. Alla vinner ju på att göra mässan så bra och intressant som möjligt.

Det blir en hel del broschyrer, pennor och annat för besökarna att bära hem efter en dag på mässa. Det ska väl gås igenom och sorteras sen. Jag tyckte det var lite roligt med en som hade två kassar. Den ena var för bra saker och den andra för mindre bra. Vårt material platsade absolut i den bra kassen sa hon. Puh, vilken tur!

/Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi tar gärna emot alla synpunkter, frågor, ris, ros och kommentarer som vi kan få! Välkommen att skriva till oss.