onsdag 2 juni 2010

Bröllop i fokus

Ingen har väl undgått att ett kungligt bröllop ska stånda. Att en historisk händelse kommer att firas. Och att det är i Sveriges kungliga huvudstad det kommer att ske!?!

Tre veckor kvar. Nedräkning.

Jag har goda vänner som ska följa kortegen efter bröllopet, jag har goda vänner som ska träffas och se bröllopet tillsammans på TV. Och jag har goda vänner som kommer att fira genom att inte göra något speciellt. Men, varför unnar sig ingen lite mer vardagslyx under denna kungliga helg? Kanske en romantisk weekend ute i skärgården, eller en lyxig helg på landet. Eller varför inte slå till på en storstadsweekend och samtidigt följa och fira bröllopet live - från Stockholm?

Jag skulle absolut inte tacka nej till lite kunglig lyx under själva kungabröllopet. Det behöver absolut inte vara i Stockholm utan jag skulle gärna åka iväg på en weekend till ett mysigt SPA och bara njuta av lugnet. Att bli omhändertagen av trevlig personal och njuta av god mat. Samt se det kungliga bröllopet på TV.

På vår startsida finns en fokusruta med inriktning Bröllopsweekend med tanke på just Victoria och Daniels bröllop. Där finns underbara weekendpaket hopsatta för detta romantiska tillfälle. Kanske går du själv i giftastankar och vill ha lite inspiration? Vare sig man gillar kungligheter eller inte så är detta ett ovanligt och historiskt ögonblick.

Jag gillar hotell, jag gillar weekend, jag gillar avkoppling. Och jag gillar historiska händelser.

Läs mer om weekendpaketen här!

Fortsatt trevlig vår och njut av kärleken! Det tänker jag göra! : )

/Marta Eriksson - gästbloggare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi tar gärna emot alla synpunkter, frågor, ris, ros och kommentarer som vi kan få! Välkommen att skriva till oss.