tisdag 13 april 2010

Nu har jag tryckt på knappen igen...

Nu susar det iväg många tusen "Stina tipsar" ut i hela landet. Och vad är då "Stina tipsar"?

Jo, för er som inte redan vet det så skickar jag varje månad ut ett nyhetsbrev som heter "Stina tipsar" där jag försöker förmedla lite av vad som händer här hos oss på Informus plus att det alltid innehåller några trevliga erbjudanden till er också. Den här gången berättar jag bl a om att vi startat den här bloggen. =)

Kanske är du en storbokare av möten på ditt företag och snabbt behöver hitta ett ställe som har just det ni behöver till nästa konferens... Kanske vill du och din kärlek åka iväg på en mysig, romantisk weekend och bara få rå om varandra... Kanske har chefen satt dig på att fixa nästa kick-off... Kanske vill du prova hur det är att bo på ett 5-stjärnigt hotell...

Ja, det finns många olika saker vi vill/behöver ordna och tänk så roligt det kan vara när det är enkelt.

Om jag skulle söka efter nåt hos oss just nu så är det faktiskt inte jobbrelaterat den här gången... utan snarare en långweekend någonstans där det är tyst och lugnt och jag kan få bara vara en stund. Det är härligt och ett fantastiskt sätt att fylla på energiförrådet! Fast... här där jag sitter och skriver skiner solen och jag hör fåglarna kvittra och då gör det inget att man är på jobbet. =)

Vill du förresten se hur det som susar ut just nu ser ut så kan du läsa senaste "Stina tipsar" här.

Ja, så har jag premiärskrivit här på nya bloggen också - kul! =)

Allt gott till er alla, Stina


PS. Har du några synpunkter på vad du vill ha i ett nyhetsbrev från mig så lämna en kommentar. Jag läser, lyssnar och försöker kommunicera det ni vill ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi tar gärna emot alla synpunkter, frågor, ris, ros och kommentarer som vi kan få! Välkommen att skriva till oss.