torsdag 15 april 2010

Hur var det nu med pulsen på TUR?

Nu när det gått 3 veckor sedan vi var på mässan i Göteborg och påsken ligger bakom oss är vardagen tillbaka. Och med den också den vardagliga kontakten med anläggningarna och fokus på dem.

Jag har fortfarande kvar pulsen från TUR i kroppen.

Känslan kom redan på vägen från Stockholm, till Göteborg. Stegen från tågstationen kändes lätta och ju närmre vi kom Svenska Mässan, mittemot Liseberg, kändes stämningen i luften. Vårvindar, kostymer, tunna jackor och mycket människor vid ingångarna.

Jag har tidigare varit på mässor, som privatperson, men det är inte alls samma roliga känsla som att jobba på en mässa. Att vara i de stora lokalerna på arbetstid, möta nya spännande människor och upptäcka nya företag och affärsidéer är bland det roligaste jag vet. Och jag hinner inte bli rastlös eller uttråkad en enda gång.

Vi hade inbokade möten, gick mellan både små och stora montrar, det doftade mat (från vissa montrar) och bjöds på än det ena tilltugget än det andra. Nu har vi återkopplat med våra kunder och laddar inför nästa stora marknadstillfälle.

Nu är jag på jakt efter en ny pulshöjare i vår. Allt känns så mycket roligare när det händer saker och när man får längta till något spännande. Men att det är vår ute med fågelkvitter och glada vårminer känns bra i själen. Det räcker långt, det med. =)

Trevlig vår!

/Marta Eriksson - gästbloggare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi tar gärna emot alla synpunkter, frågor, ris, ros och kommentarer som vi kan få! Välkommen att skriva till oss.