fredag 2 april 2010

Hovet har logi för bröllopsgästerna

Ja, det var ett aprilskämt. Och nej, hotellen i Stockholm är inte fullbokade.

Den 1 april gick vi ut med att hovet saknar logi för gästerna till kronprinsessan Victoria och Daniel Westlings bröllop. Stockholms invånare kunde då låna ut sin lägenhet till en kunglig gäst och få en vecka på hotell som kompensation. Leta efter hotell skulle man givetvis göra på informus.se.

Några gick på det, andra inte. Jag tänkte bjuda på ett urval av alla kommentarer vi fick:
”… Jag har talat med min fyraåriga dotter som mot en större påse lördagsgodis är villig att låna ut sin femkvadratmeter lilla lekstuga, lagom stor för två personer… Duschmöjligheter finns i form av trädgårdsslangen/vattenspridare … Skulle ni behöva avboka kan ni göra detta kostnadsfritt före klockan 18:00 dagen innan ankomst. Därefter kommer kostnaden av en
Tom&Jerry-påse att debiteras.”
- Jenny Fyrhammar, Sergel Plaza
”Vi kan ställa upp för åtminstone 5 familjer som kan få bo på vår trevliga gård i Litslena. Det är visserligen ca 7 mil till Stockholm, men vi har redan i förberedande syfte hyrt in 5 limousiner med chaufförer som kommer att kostnadsfritt ställas till gästernas förfogande. Detta förutsätter dock att vi erhåller samma förmån under våra 5 hotellveckor på valfritt hotell i landet under sommaren. Ser fram mot ett givande och fruktbart samarbete.”
- Justus Wahlström

”Finns ett gästrum i nedre våningen (nyrenoverat) som vi kan hyra ut. Bra säkerhet (ligger granne med vårt sovrum så vi kan ha koll). Vi har även ett rum (sk barnrum) på övre våningen som vi kan hyra ut (kan finnas någon kunglig som gillar lego).”
- Alex Höglund, VisitSweden

”… Vad har vi utlånare av lägenheter för garantier över vem som ska bo en vecka i ens lägenhet?”
- Lasse Rosenberg

”Hahaha, ”april, april” och Glad Påsk till er alla!”
- Camilla Ahlin Nilsson, Best Western Hotel Jägersro

”Vi har varit förutseende och räknat med att Stockholm skulle ha kapacitetsbrist. Vi har därför med hjälp av flygvapnet, såväl det svenska som norska och danska, samt Luftfartssyrelsen stängt Landvetter för civilflyg dessa dagar. Gäster som väljer Göteborgs-alternativet (vi är redan fullbokade) flygs med JAS-plan i skytteltrafik mellan Stockholm och Göteborg. Kostnaden är givetvis något högre men å andra sidan garanteras en fartfyllt bröllopsfest! Eventuellt ställer även det brasilianska flygvapnet upp men det är i skrivandets stund inte helt klart än.”
- Suzanne Parenius, Hjortviken Konferens

”Egen ingång och utsikt över innergårdens cykelparkering. Queensize bed med utmärkt fjädrande resårbotten. Bäddat med Laura Ashley bed set. Duntäcke och dunkuddar av bästa kvalitet. Tvål, schampo och kroppslotion ingår! Continental frukost finns förberett. Egen smoothie kan tillredas på morgonen. Mixer finns på första hyllan i skafferiet.
Blombud kommer kl 09.00 med dagens leverans. Bara att sätta på frukostbordet!”
- Camilla Bring, Grinda Wärdshus

”Hahahah, vad ni är roliga År efter År!!!!!”
- Sofia Lindström, Noors Slott

”Åh, vad jag gillar era aprilskämt. Verkligen genomtänkta och jätteroliga.”
- Christin Widerberg, Sundbyholms Slott

Ja, vad säger ni? Det var nog inte vårt aprilskämt som var roligast, utan era helt underbara kommentarer! Tack för ert engagemang! Vi får se om ni går på det nästa år…

/Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi tar gärna emot alla synpunkter, frågor, ris, ros och kommentarer som vi kan få! Välkommen att skriva till oss.