måndag 29 mars 2010

TUR-tur

Vilken TUR vi hade!

Ja, så var TUR-mässan över för den här gången och fötterna värker, det surrar i huvudet och man vill bara viiila. Det tar på krafterna att stå på mässa, men oj vad roligt det är. Det ger liksom en extra kick till vardagen att under några dagar få träffa och prata med en massa människor, både de man känner och de man inte känner.

Fredagen blev en riktig TURdag för Informus. SAS hade sin monter bredvid vår och de delade ut nummerlappar till alla och man skulle hitta någon med samma nummer. Jag ville först inte ha någon. Vi brukar ju som regel aldrig tävla på mässor vi själva ställer ut på. Dessutom vinner jag aldrig sa jag. Men SAS-personalen var envis och så gick vi där ändå med nummerlappar på oss.

Stina var först ut att hitta sin nummerkompis. Jag hade inte trott att det var möjligt på denna gigantiska mässa, men det var det tydligen. De vann varsin flygresa för två till London.

Sen gick det någon timme och jag hade dels hunnit göra några kundbesök och dels glömt bort det här med tävling. Men så stod jag i montern och fick plötsligt syn på en tjej som stod en bit bort i gången och läste mässkarta. Och…..hon hade mitt nummer. Helt otroligt. Flygresa till London för två. Och du som inte ens ville ha något nummer sa SAS-tjejen.

Tillbaka i montern sa jag till Malin att gå och spela memory på tid i SAS monter, för jag vet ju hur bra hon är på det. Klockan tolv ropade de upp vinnaren, och jodå, visst blev det Malin. Hon vann en resa för två till London. Vid det här laget var vi välkända i SAS monter och de tyckte att vi borde gå och köpa trisslotter. Vilken dag och vilket vinnarteam vi är!

Kanske ska vi lägga vår nästa konferens i London? Och ja, vi flyger med SAS!

/Annie

2 kommentarer:

 1. Ja, visst var det en riktig TUR-mässa allt! Och mycket folk och stort intresse både för vår söktjänst och för Informusbilen som stod så fint inne i vår monter. =)

  Där kunde man dock märka en anings skillnad på vilka som fastnade vart - herrarnas blickar drogs ofta till Informusbilen, en ny Mercedes (en miljöbil som går både på gas och bensin!) medan damerna gärna pratade bort en stund om vart man kunde hitta en skön weekend eller en bra konferensanläggning via Informus.

  Ja, jag vet lite generalisering men trevligt var det att möta er allihopa! =)

  //Stina

  PS! Jag köpte en trisslott på centralstationen i Stockholm när jag kom hem sent igår kväll men icke... det kanske bara var i Göteborg som den "turen" fanns... =)

  SvaraRadera
 2. Grattis..Bra jobbat, fortsätt med det. Bra artikel, jag gillar det verkligen interesting.Ingår fler saker i framtiden i denna blogg.

  SvaraRadera

Vi tar gärna emot alla synpunkter, frågor, ris, ros och kommentarer som vi kan få! Välkommen att skriva till oss.